QUALITY SCOUTS

Quality Scouts zijn gewone mensen uit heel Nederland, die nieuwsgierig zijn naar de ingrediënten en de bereiding van de producten van McDonald’s. Ze worden niet betaald en hebben geen banden met het bedrijf. Quality Scouts ontmoeten onze boeren en leveranciers en ze nemen een kijkje in de keuken van onze restaurants. In hun verslagen vertellen ze precies wat ze zelf horen en zien. Deze verslagen zijn terug te vinden op www.qualityscouts.nl.

 

Waarom zoekt McDonald’s Quality Scouts?

Elke week bedient McDonald’s gemiddeld drie miljoen gasten. We willen iedere gast de beste kwaliteit bieden. Daarom selecteren we onze ingrediënten met zorg. We werken nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat we, elke dag opnieuw, voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. En daarom bereiden we alle producten in onze restaurants volgens strenge regels en procedures. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Zozeer zelfs, dat we vinden dat mensen de kans moeten krijgen om zelf eens te komen kijken. Daarom nodigen we onze gasten nu uit voor een bezoek achterde schermen bij McDonald’s. Als Quality Scout, zodat zij een oordeel kunnen vormen en hun ervaringen met anderen kunnen delen.

 

Bezoek Quality Scouts

Inmiddels zijn er al diverse Quality Scouts op pad geweest. Zo hebben vijf Quality Scouts de weg van aardappel tot Franse Frietjes ontdekt. Bij een tweede bezoek kwamen vijf andere Quality Scouts een kijkje achter de schermen nemen bij de herkomst van onze hamburgers. McDonald’s wil op deze manier de herkomst van de producten laten zien aan gasten en hen zelf laten ervaren hoeveel aandacht er wordt besteed aan de kwaliteit van de ingrediënten en de bereiding van de producten

.

 

Quality Scouts aan het woord

Quality Scout Ineke Barnhoorn (38): “Ik was het meest verbaasd dat het echt alleen puur aardappel is en dat er geen conserveringsmiddelen en toevoegingen in zitten. Dat was echt de verrassing van de dag!” Scout Patrick Aarsen (40) voegt hieraan toe: “En dat de frietjes zo kort na de productie al in het restaurant liggen!”

Quality Scout Annelie Brummer (50) vertelt:“Ik hoorde allemaal verschillende verhalen over de herkomst van het vlees, daarom wilde ik graag weten welke ingrediënten er precies in het vlees zitten en wat er verder voor nodig is om een verse hamburger te serveren.” Annelie concludeert: “Er worden van begin tot eind enorm hoge eisen aan alle producten gesteld.”

 

Zelf Quality Scout worden?

Als Quality Scout gaat u een dag op pad om een kijkje achter de schermen te nemen. Bij onze leveranciers en in de keuken van een McDonald’s restaurant.

Vragen over het Quality Scouts programma? Stel ze via het contactformulier.