HAPPY MEAL

 

Eten bij McDonald’s is voor velen een echte traktatie! Dat komt niet alleen door het lekkere eten, maar ook omdat kinderen zelf mogen kiezen wat ze willen eten. En na het eten kun je ook nog eens lekker spelen in het restaurant of buiten. Al sinds 1986 kunnen onze jongste gasten kiezen voor een Happy Meal. Een Happy Meal bestaat uit de lekkerste McDonald’s producten in speciale kleine porties voor kinderen.

 

Ontdek de geliefde karakters van Super Mario samen met zijn vrienden in het Happy Meal!

Ga samen met de eigenzinnige Super Mario op avontuur. Ontdek alle speciale krachten van hem en zijn vrienden.
Vanaf donderdag 12 oktober zitten er acht leuke Super Mario karakters in het Happy Meal. De karakters vind je tot en met woensdag 15 november in het Happy Meal, zolang de voorraad strekt.

ALGEMENE HAPPY MEAL INFORMATIE

Als het grootste familierestaurant van Nederland biedt McDonald's voor iedereen wat wils. Voor jong tot oud, met een breed assortiment eten en drinken biedt McDonald's plezier voor de hele familie. Van een Happy Meal voor kinderen tot een gezonde salade of een lekkere Burger met Franse Frietjes. McDonald's voor iedereen. Een gevarieerd menu waar kinderen dol op zijn, zo kunnen  ze kiezen uit een maaltijd met groente, fruit of een zuiveltoetje. En dat allemaal in een vrolijke doe- en speeldoos met een leuke verrassing.

 

STEL ZELF JOUW HAPPY MEAL SAMEN

Onze jongste gasten kunnen zelf hun Happy Meal samenstellen. Bij elke stap hebben zij meerdere keuzes, waaronder een verantwoorde keuze:

  1. Kies uit vlees (4 stuks Chicken McNuggets, Hamburger of Cheeseburger)
  2. Ga voor Franse Frietjes of Snoeptomaatjes
  3. Als drankje kun je kiezen uit een flesje Spa, 100% Biologische Halfvolle melk, Vers Sinaasappelsap, Verse Smoothie Aardbei-Banaan, Tropicana Appelsap of frisdrank
  4. En natuurlijk sluit je de maaltijd af met een toetje speciaal voor kinderen: Vers fruit, Snoeptomaatjes of een Danoontje

 

 

BOORDEVOL VARIATIE

Hoewel de Hamburger, Chicken McNuggets en Franse Frietjes natuurlijk een vast onderdeel van het Happy Meal zijn, is het Happy Meal in de afgelopen jaren steeds gevarieerder geworden. Hiermee wil McDonald’s ouders een handje helpen om hun kinderen verantwoord, gevarieerd én lekker te laten eten. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Het Happy Meal niet alleen gekozen wordt door kinderen? Ook volwassenen bestellen zo nu en dan een Happy Meal.
  • Onze Happy Meals doorgaans kleinere porties bevatten dan onze menu’s?
  • Al sinds 2007 gekozen kan worden voor Vers Fruit, Spa en/of Snoeptomaatjes in het Happy Meal?
  • Het Happy Meal met Chicken McNuggets het populairst is in Nederland?
  • We vaker variëren met verantwoorde producten in het Happy Meal? Zo konden onze gasten eerder al kiezen voor Zonnatura Knijpfruit, Appelpartjes en Wortelfrietjes.

 

Meer informatie over het Happy Meal >